Hidroizolatii hale industriale si comerciale

iulie 11, 2015 / Hidroizolatii / 0 Comments /
Hidroizolatie hala industriala

Societatea noastra are resursele necesare pentru a executa lucrari complete de hidroizolatie pentru orice tip hale industriale si comerciale.

Hidroizolatiile pentru hale industriale si comerciale sunt foarte importante, deoarece acestea constituie spatii de depozitare sau de prodctie, fiind un element important al afacerii dvs. Pentru a va arata importanta hidroizolatiei, va vom prezenta ce inseamna o hidroizolatie si ce presupune realizarea ei.

Hidroizolatiile pe baza decauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla sunt continue, etanse si omogene, si nu permit infiltrarea apei in structurile hidroizolate. Deoarece prin hidroizolarea halelor si oricarei cladiri nu se mai permite ca acestea sa fie afectate de actiunea apei, putem spune ca durata de viata a cestora este prelungita. Pentru ca produsele depozitate in halele comerciale si utilajele din halele industriale sa fie bine protejate este necesar ca lucrarile de hidroizolatii sa fie bine facute.

Tehnologia de hidroizolatii pe care noi o utilizam confera lucrarii rezistenta la razele ultraviolete, schimbari de temperatura si actiuni ale factorilor externi (ploaie, vant, ninsoare, inghet/dezghet, etc.)  se preteaza la toate tipurile de suport (tabla, azbociment, dale, gresie, membrana bituminoasa, etc.) fara a necesita decopertarea, ceea ce duce la reducerea timpului de lucru, redandu-va utilitatea spatiului si a confortului dvs. in timpul cel mai scurt.

Hidroizolatiile pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla se aplica in 3 sau 4 straturi si actioneaza ca o bariera impotriva apei si a factorilor ce duc la macinarea structurii de beton.

In ultima perioada tot mai multe persoane si-au dat seama de importanta acestor hidroizolatii observandu-se o diversificare a materialelor din care sunt fabricate hidroizolatiile. Hidroizolatiile pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla incep sa fie din ce in ce mai folosite deoarece aplicarea se face la rece, cu aderenta mare si adaptare pe suport, penetrand in fisuri si gauri, confera impermeabilizare absoluta, creandu-se o pelicula uniforma, fara intreruperi sau suduri si are stabilitate chimica.

Aceste hidroizolatii pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla se executa atat pentru cladiri proaspat construite dar si pentru cele ce necesita o reparatie sau o renovare, prin izolarea ei.

1

Aplicare hidroizolatie lichida

martie 4, 2015 / Hidroizolatii /

impermeabilizareHidroizolatiile lichide sunt noile tehnologii pentru hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolati punti, etc.
Ele se pot executa mult mai simplu acum cand materialele au ajuns sa atinga performante exceptionale.

Are peste alte metode de hidroizolatie, urmatoarele avantaje:

– aplicarea se face la rece fara a fi nevoie de flacara;

– reduce riscul de incendii, deoarece fiind lipsit de dizolvanti si gudroni, este autoextingibil;

– materialul se aplica fara imbinari, rezultand o hidroizolatie continua;

– rezistenta mare la tractiune;

– greutate de 5-6 ori mai mare decat materialele clasice;

– nu se exfoliaza;

– impermeabilizare absoluta;

– patrunde in toate fisurile si se si se muleaza pe orice tip de suprafata sau forma.

 

1

Hidroizolatii acoperisuri sau terase blocuri prin asociatia de proprietari

noiembrie 26, 2014 / Hidroizolatii / 1 Comment /

Ce trebuie sa faceti pentru a demara lucrarile de hidroizolatii lichide la acoperisul blocului in care locuiti?

Foarte multe blocuri de locuinte au probleme din cauza  infiltratiilor din acoperisuri. Aceste probleme de impermeabilizare ii afecteaza  atat pe proprietarii de la ultimul nivel, cat si pe ceilalti colocatari  din cauza infiltratiilor care patrund chiar si prin instalatiile electrice.

Repararea sau hidroizolarea acoperisului/terasei este in sarcina asociatiei de proprietari prin plata cotelor-parti ce revin tuturor locatarilor. Daca banii au fost deja constituiti/colectati in contul fondului de reparatii, asociatia face plata lucrarii din acest cont. Daca banii nu au fost colectati, lucrarile de hidroizolatii vor trebui platite de proprietari, prin lista de plata, la valoarea contractata.

Mai jos gasiti descris modul prin care se contracteaza lucrarile de hidroizolatii:

Administratorul blocului trebuie sa constate situatia si sa raporteze presedintelui necesitatea inceperii lucrarilor de hidroizolatii acoperis/ terasa. De asemenea, tot administratorul solicita cel putin trei oferte de pret si calitate. Ofertele trebuie sa cuprinda si devizul financiar al lucrarii de hidroizolatie. Presedintele reuneste comitetul executiv, care trebuie sa ia o decizie cu privire la lucrarile de hidroizolatii la nivelul acoperisului/terasei: calitate, cost estimativ, perioada de executie. Tot comitetul ia si decizia finala cu privire la firma cu care se va incheia contractul pentru lucrarile de hidroizolatii.
In prima adunare generala a proprietarilor, presedintele va supune aprobarii inceperea lucrarilor de hidroizolatii. Lucrarea este de preferat a fi efectuata in perioada mai-septembrie.
Daca lucrarile de hidroizolatii acoperis/terasa nu se aproba, cei care nu au fost de acord vor suporta ulterior toate prejudiciile financiare ale proprietarilor afectati, inclusiv repararea apartamentelor degradate din cauza infiltratiilor.

Contactati-ne pentru oferta la telefon: 0761-.622.366 sau prin Email: contact@hidroacril.ro.

0

Hidroizolatie acoperis bloc pe suport de tabla

Societatea noastra se ocupa in primul rand cu prestarea de servicii de hidroizolatii lichide.

In cadrul proiectului „Hidroizolatie acoperis bloc pe suport de tabla”, se observa respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se  de praf si gunoi acoperisul.

S-a tratat cu REVI-TAC toata suprafata pe care urma sa se aplice hidroizolatia, apoi s-a aplicat un strat de amorsa cu cauciuc acrilic diluat, avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care existau pe suprafata acoperisului, pentru a se obtine o hidroizolatie cu o buna impermeabilizare. Aplicarea s-a facut cu rola.

Odata uscat acest strat din cadrul hidroizolatiei, s-a armat cu tesatura din fibra de sticla pe toate imbinarile acoperisului si peste toate prinderile mecanice (suruburi). Fibra de sticla a aderat la stratul precedent al hidroizolatiei prin aplicarea in acelasi timp cu o solutie de cauciuc acrilic.

Pentru rezultate optime, dupa uscarea amorsei si armaturii, s-au aplicat inca doua straturi de hidroizolatie cu cauciuc acrilic, respectandu-se timpii de uscare.

0

Hidroizolatie intrare parcare subterana

Obiectivul principal al HIDROACRIL SRL este executarea de lucrari de hidroizolatii lichide.

In cadrul proiectului „Hidroizolatie intrare parcare subterana”, hidroizolatia a fost aplicata pe suport de beton. In acest caz existau infiltratii de apa din rampa de acces in garaj pe peretii parcarii subterane, la etajele P-1, P-2 si P-3.
S-a aplicat primul strat de impermeabilizare avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla care a aderat la acesta prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur. Pentru rezultate optime de hidroizolatie, dupa ce al doilea strat s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.
Datorita faptului ca hidroizolatia urma sa fie acoperita de un strat de beton, aceasta a fost tratata cu un strat de HIDROPEN in stare pura pentru a proteja cauciucul acrilic.

0

Hidroizolatie acoperis

octombrie 25, 2014 / Hidroizolatie acoperis / 2 Comments /


Societatea noastra se ocupa in primul rand cu prestarea de servicii de hidroizolatii lichide.

Lucrarea de hidroizolatie acoperis s-a executat peste suport de carton bituminos, cu intrare in scurgeri pentru o etanseizare perfecta. Proiectul de hidroizolatie acoperis s-a desfasurat cu respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se de praf si gunoi.

S-a aplicat primul strat de impermeabilizare avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla care a aderat la acesta prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur.

Pentru rezultate optime, dupa ce al doilea strat s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.

 

0

Hidroizolatie terasa circulabila

Terase circulabile

Terase circulabile

Societatea noastra se ocupa in primul rand cu prestarea de servicii de hidroizolatii lichide.

In cadrul proiectului pentru hidroizolatie terasa circulabila, se observa respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se de praf si gunoi.

S-a aplicat primul strat de impermeabilizare avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla care a aderat la acesta prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur.

Pentru rezultate optime, dupa ce al doilea strat s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.

0

Hidroizolatie de legatura

octombrie 25, 2013 / Hidroizolatie de legatura / 1 Comment /

Prestarea de servicii de hidroizolatii lichide sunt principalul obiect de activitate al HIDROACRIL SRL.

Se observa respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se de praf si gunoi.

S-a aplicat primul strat de impermeabilizare (amorsa) avandu-se in vedere ca acesta sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla (VELO) care a aderat la amorsa prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur.

Pentru rezultate optime, dupa ce al doilea strat de hidroizolatie s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.

La finalizarea lucrarii de hidroizolatie s-a aplicat un strat de HIDROPEN ca si protectie pentru cauciucul acrilic, peste hidroizolatie urmand sa se puna gresie.

0

Tratamente de stopare umiditate si mucegai

octombrie 25, 2013 / Servicii diverse / 3 Comments /

S-au realizat doua proiecte de tipul acesta, tratamente  de stopare umiditate si mucegai, care au folosit cele doua tehnici de pulverizare, fie cu pensula, fie prin injectare, pana la saturarea totala a suprafetei.

Suprafata a fost curatata de praf si grasime. In primul caz s-a pulverizat MINTOR cu pensula, iar cand tratarea suprafetei s-a facut prin injectare, gaurile rezultate au fost reparate ulterior.

MINTOR este cea mai eficace solutie in combaterea igrasiei si mucegaiului atat in interiorul cat si in exteriorul casei. 

0