Hidroizolatie acoperis bloc pe suport de tabla

Societatea noastra se ocupa in primul rand cu prestarea de servicii de hidroizolatii lichide.

In cadrul proiectului „Hidroizolatie acoperis bloc pe suport de tabla”, se observa respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se  de praf si gunoi acoperisul.

S-a tratat cu REVI-TAC toata suprafata pe care urma sa se aplice hidroizolatia, apoi s-a aplicat un strat de amorsa cu cauciuc acrilic diluat, avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care existau pe suprafata acoperisului, pentru a se obtine o hidroizolatie cu o buna impermeabilizare. Aplicarea s-a facut cu rola.

Odata uscat acest strat din cadrul hidroizolatiei, s-a armat cu tesatura din fibra de sticla pe toate imbinarile acoperisului si peste toate prinderile mecanice (suruburi). Fibra de sticla a aderat la stratul precedent al hidroizolatiei prin aplicarea in acelasi timp cu o solutie de cauciuc acrilic.

Pentru rezultate optime, dupa uscarea amorsei si armaturii, s-au aplicat inca doua straturi de hidroizolatie cu cauciuc acrilic, respectandu-se timpii de uscare.

0