Hidroizolatii acoperisuri sau terase blocuri prin asociatia de proprietari

noiembrie 26, 2014 / Hidroizolatii / 1 Comment /

Ce trebuie sa faceti pentru a demara lucrarile de hidroizolatii lichide la acoperisul blocului in care locuiti?

Foarte multe blocuri de locuinte au probleme din cauza  infiltratiilor din acoperisuri. Aceste probleme de impermeabilizare ii afecteaza  atat pe proprietarii de la ultimul nivel, cat si pe ceilalti colocatari  din cauza infiltratiilor care patrund chiar si prin instalatiile electrice.

Repararea sau hidroizolarea acoperisului/terasei este in sarcina asociatiei de proprietari prin plata cotelor-parti ce revin tuturor locatarilor. Daca banii au fost deja constituiti/colectati in contul fondului de reparatii, asociatia face plata lucrarii din acest cont. Daca banii nu au fost colectati, lucrarile de hidroizolatii vor trebui platite de proprietari, prin lista de plata, la valoarea contractata.

Mai jos gasiti descris modul prin care se contracteaza lucrarile de hidroizolatii:

Administratorul blocului trebuie sa constate situatia si sa raporteze presedintelui necesitatea inceperii lucrarilor de hidroizolatii acoperis/ terasa. De asemenea, tot administratorul solicita cel putin trei oferte de pret si calitate. Ofertele trebuie sa cuprinda si devizul financiar al lucrarii de hidroizolatie. Presedintele reuneste comitetul executiv, care trebuie sa ia o decizie cu privire la lucrarile de hidroizolatii la nivelul acoperisului/terasei: calitate, cost estimativ, perioada de executie. Tot comitetul ia si decizia finala cu privire la firma cu care se va incheia contractul pentru lucrarile de hidroizolatii.
In prima adunare generala a proprietarilor, presedintele va supune aprobarii inceperea lucrarilor de hidroizolatii. Lucrarea este de preferat a fi efectuata in perioada mai-septembrie.
Daca lucrarile de hidroizolatii acoperis/terasa nu se aproba, cei care nu au fost de acord vor suporta ulterior toate prejudiciile financiare ale proprietarilor afectati, inclusiv repararea apartamentelor degradate din cauza infiltratiilor.

Contactati-ne pentru oferta la telefon: 0761-.622.366 sau prin Email: contact@hidroacril.ro.

0