Hidroizolatii hale industriale si comerciale

iulie 11, 2015 / Hidroizolatii / 0 Comments /
Hidroizolatie hala industriala

Societatea noastra are resursele necesare pentru a executa lucrari complete de hidroizolatie pentru orice tip hale industriale si comerciale.

Hidroizolatiile pentru hale industriale si comerciale sunt foarte importante, deoarece acestea constituie spatii de depozitare sau de prodctie, fiind un element important al afacerii dvs. Pentru a va arata importanta hidroizolatiei, va vom prezenta ce inseamna o hidroizolatie si ce presupune realizarea ei.

Hidroizolatiile pe baza decauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla sunt continue, etanse si omogene, si nu permit infiltrarea apei in structurile hidroizolate. Deoarece prin hidroizolarea halelor si oricarei cladiri nu se mai permite ca acestea sa fie afectate de actiunea apei, putem spune ca durata de viata a cestora este prelungita. Pentru ca produsele depozitate in halele comerciale si utilajele din halele industriale sa fie bine protejate este necesar ca lucrarile de hidroizolatii sa fie bine facute.

Tehnologia de hidroizolatii pe care noi o utilizam confera lucrarii rezistenta la razele ultraviolete, schimbari de temperatura si actiuni ale factorilor externi (ploaie, vant, ninsoare, inghet/dezghet, etc.)  se preteaza la toate tipurile de suport (tabla, azbociment, dale, gresie, membrana bituminoasa, etc.) fara a necesita decopertarea, ceea ce duce la reducerea timpului de lucru, redandu-va utilitatea spatiului si a confortului dvs. in timpul cel mai scurt.

Hidroizolatiile pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla se aplica in 3 sau 4 straturi si actioneaza ca o bariera impotriva apei si a factorilor ce duc la macinarea structurii de beton.

In ultima perioada tot mai multe persoane si-au dat seama de importanta acestor hidroizolatii observandu-se o diversificare a materialelor din care sunt fabricate hidroizolatiile. Hidroizolatiile pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla incep sa fie din ce in ce mai folosite deoarece aplicarea se face la rece, cu aderenta mare si adaptare pe suport, penetrand in fisuri si gauri, confera impermeabilizare absoluta, creandu-se o pelicula uniforma, fara intreruperi sau suduri si are stabilitate chimica.

Aceste hidroizolatii pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla se executa atat pentru cladiri proaspat construite dar si pentru cele ce necesita o reparatie sau o renovare, prin izolarea ei.

1