Executam lucrari de hidroizolatii acoperisuri, in functie de tipul de suport pe care se aplica. Datorita modului de aplicare a hidroizolatiei de catre personalul profesionist si calificat, noi va garantam durabilitatea si eficacitatea lucrarilor de hidroizolatii acoperisuri.

In functie de preferinta dumneavoastra, personalul nostru poate presta lucrari de hidroizolatii acoperisuri la orice tip de constructie si peste orice tip de suport, folosind materiale de inalta calitate.

Datorita standardelor inalte la care executam lucrarile de hidroizolatii acoperisuri, realizam prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor folosite, care confera hidroizolatiei o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme.

Datorita lucrarilor de inalta calitate pe care le prestam se obtine o impermeabilizare perfecta a acoperisurilor oricarei constructii. Profesionalismul si experienta care ne caracterizeaza reprezinta garantia unor lucrari de inalta performanta ce pot satisface orice asteptare a clientilor nostri pe termen indelungat.