Executam lucrari de hidroizolatii terase, in functie de tipul de suport pe care se aplica. Datorita modului de aplicare a hidroizolatiei de catre personalul profesionist si calificat, noi va garantam durabilitatea si eficacitatea lucrarilor de hidroizolatii terase.

In functie de preferinta dumneavoastra, personalul nostru poate presta lucrari de hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile, folosind materiale de inalta calitate.

Datorita standardelor inalte la care executam lucrarile de hidroizolatii terase, realizam prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor folosite, care confera hidroizolatiei o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme.

Prin lucrarile complexe executate de noi se obtine o impermeabilizare perfecta a terasei oricarei constructii. Profesionalismul si experienta care ne caracterizeaza reprezinta garantia unor lucrari de inalta performanta ce pot satisface orice asteptare a clientilor nostri pe termen indelungat.