Hidroizolatia pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla este o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor.

Hidroizolatiile pe baza de cauciuc acrilic cu armatura de fibra de sticla impiedica patrunderea apei, actionand ca o bariera intre aceasta si strauctura cladirii. Hidro Acril are o experienta bogata in domeniul hidroizolatiilor, oferind o gama variata de lucrari de hidroizolatii, pe baza de materiale de inalta calitate.

Hidro Acril este partenerul pe care va puteti baza pentru executia tuturor sistemelor de hidroizolatii profesionale in cadrul constructiilor civile si industriale, sau pentru lucrari de reabilitare a sistemelor de hidroizolatii deteriorate. Pe langa materialele inovatoare de inalta calitate folosite, Hidro Acril dispune de personal calificat si specializat in realizarea de hidroizolatii cu maxim profesionalism, ceea ce va garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarilor. Pe scurt, Hidro Acril pune la dispozitia clientilor sai, cele mai complete si complexe solutii.

Hidro Acril va ofera solutii pentru toate tipurile de lucrari de hidroizolatie.