Hidroizolatie de legatura

HIDROACRIL SRL a executat lucrarea de hidroizolatie de legatura intre fundatia de beton si casa pe structura din lemn, cu respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. S-a pregatit suprafata pe care s-a aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se de praf si gunoi.

S-a aplicat primul strat de hidroizolatie (amorsa) avandu-se in vedere ca acesta sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla (VELO) care a aderat la amorsa prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur.

Pentru rezultate optime, dupa ce al doilea strat s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.

La finalizarea lucrarii de hidroizolatie s-a aplicat un strat de HIDROPEN ca si protectie pentru Cauciucul acrilic, peste hidroizolatie urmand sa se puna gresie.

Prestam lucrari de hidroizolatie pentru acoperisuri din tigla sau tabla, executam hidroizolatii peste carton bituminos, hidroizolatii pentru terase de bloc sau circulabile, orice fel de lucrari de hidroizolatie. Deci, nu ezitati sa ne contactati.

[rev_slider HL]

  • Categories: Hidroizolatii