Hidroizolatie intrare parcare subterana – Bucuresti

In cadrul proiectului „Hidroizolatie intrare parcare subterana”, hidroizolatia a fost aplicata pe suport de beton. In acest caz existau infiltratii de apa din rampa de acces in garaj pe peretii parcarii subterane, la etajele P-1, P-2 si P-3.
S-a aplicat primul strat de hidroizoatie avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea s-a facut cu rola. Odata uscat primul strat, s-a aplicat tesatura din fibra de sticla care a aderat la acesta prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur. Pentru rezultate optime de hidroizolatie, dupa ce al doilea strat s-a uscat, s-a aplicat inca un strat de cauciuc acrilic.
Datorita faptului ca hidroizolatia urma sa fie acoperita de un strat de beton, aceasta a fost tratata cu un strat de HIDROPEN in stare pura pentru a proteja cauciucul acrilic.

Prestam lucrari de hidroizolatie pentru acoperisuri din tigla sau tabla, executam hidroizolatii peste carton bituminos, hidroizolatii pentru terase de bloc sau circulabile, orice fel de lucrari de hidroizolatie. Deci, nu ezitati sa ne contactati.

  • Categories: Hidroizolatii
  • Hidroizolatie intrare parcare subterana - Bucuresti: