Hidroizolatie terasa bloc - final lucrare

Hidroizolatie terasa bloc pe suport de carton bituminos – Constanta

Curatare suprafata

Curatare suprafata pentru aplicare hidroizolatie lichida.

Pentru realizarea hidroizolatiei terasa bloc pe suport de carton bituminos, s-au respectat toate faze procesului de hidroizolatie.

In prima faza a procesului de hidroizolatie, s-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia, reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se  de praf si gunoi acoperisul.

Aplicare fibra de sticla peste primul strat de hidroizolatie.

Aplicare fibra de sticla peste primul strat de hidroizolatie.

S-a tratat cu REVI-TAC toata suprafata pe care urma sa se aplice hidroizolatia, apoi s-a aplicat un strat de amorsa cu cauciuc acrilic diluat, avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care existau pe suprafata acoperisului, pentru a se obtine o hidroizolatie cu o buna impermeabilizare. Aplicarea s-a facut cu rola.

Hidroizolatie terasa bloc - final lucrare

Hidroizolatie terasa bloc – final lucrare

Dupa uscarea primului strat al hidroizolatiei, s-a aplicat fibra de sticla peste acesta. Fibra de sticla a aderat la stratul precedent al hidroizolatiei prin aplicarea in acelasi timp cu o solutie de cauciuc acrilic.

Pentru rezultate optime, dupa uscarea amorsei si armaturii, s-au aplicat inca doua straturi de hidroizolatie cu cauciuc acrilic, respectandu-se timpii de uscare.

Hidroizolatie terasa bloc - aerisitor

Hidroizolarea aerisitorului

In cadrul lucrarii de hidroizolatie a fost necesara hidroizolarea aerisirilor si scurgerilor.

Prestam lucrari de hidroizolatie pentru acoperisuri din tigla sau tabla, executam hidroizolatii peste carton bituminos, hidroizolatii pentru terase de bloc sau circulabile, orice fel de lucrari de hidroizolatie. Deci, nu ezitati sa ne contactati.

  • Categories: Hidroizolatii acoperisuri / Hidroizolatii terase
  • Hidroizolatie terasa bloc: