Hidroizolatie terasa circulabila peste gresie – Hotel Marshal Garden Bucuresti

In cazul lucrarii executate la Hotelul de 5* Marshal Garden din Bucuresti, se observa respectarea tuturor fazelor procesului de hidroizolatie. De asemenea, pe parcursul executarii lucrarii de hidroizolatie cu armatura de fibra de sticla, activitatea in cadrul hotelului s-a desfasurat in continuare, deoarece procesul de hidroizolare se desfasoara fara a pune in pericol angajatii sau clientii hotelului, iar excutarea se face in liniste si curatenie.

In prima faza a procesului de hidroizolare, s-a pregatit suprafata pe care s-a  aplicat hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se  de praf si gunoi terasa.

S-a tratat cu REVI-TAC toata suprafata pe care urma sa se aplice hidroizolatia, apoi s-a aplicat un strat de amorsa cu cauciuc acrilic diluat, avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care existau pe suprafata acoperisului, pentru a se obtine o hidroizolatie cu o buna impermeabilizare. Aplicarea s-a facut cu rola.

Odata uscat acest strat din cadrul hidroizolatiei, s-a armat cu tesatura din fibra de sticla pe toata suprafata terasei. Fibra de sticla a aderat la stratul precedent al hidroizolatiei prin aplicarea in acelasi timp cu o solutie de cauciuc acrilic.

Pentru rezultate optime, dupa uscarea amorsei si armaturii, s-a aplicat inca un strat de hidroizolatie cu cauciuc acrilic, respectandu-se timpii de uscare, iar la final hidroizolatia a fost tratata cu Pavisell-A, ceea ce confera lucrarii de hidroizolatie o rezistenta mai mare la frecare si deteriorare, crescandu-i durabilitatea.

Lucrarile de hidroizolatie prestate de noi au urmatoarele avantaje:

– aplicarea se face la rece, cu trafaletul sau pensular, fara incalzire la cald;
– nu necesita stoparea activitatii dvs. pe parcursul executarii lucrarii;
– lucrarea se executa fara zgomot si cu echipa  mica;
– intrarea cu hidroizolatia in gurile de scurgere;
– impermeabilizare absoluta – crearea unei pelicule uniforme, fara intreruperi sau suduri;
– greutate redusa a incarcaturii;
– mare aderenta si adaptare pe suport, penetreaza in fisuri si goluri;
 stabilitate chimica
 rezistenta mare Ia abraziune si deteriorare si Ia razele ultraviolete (nu se decoloreaza si nu se estompeaza);
– isi mentine proprietatile in interval de temperaturi de -25 si 90 grade C.

Prestam lucrari de hidroizolatie la acoperisuri din tigla sau tabla, executam hidroizolatii peste carton bituminos, hidroizolatii pentru terase de bloc sau circulabile, orice fel de lucrari de hidroizolatie. Deci, nu ezitati sa ne contactati.

[rev_slider HMarshal]

  • Categories: Hidroizolatii terase