Hidroizolatii lichide profesionale (servicii de hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, impermeabilizari piscine, etc)

„Solutii complete si profesionale
Apa curge pe unde vrem noi!”
Lucrarile de hidroizolatii lichide oferite de noi, se bazeaza pe solutii complete si profesionale si va rezolva toate situatiile in care „apa nu curge pe unde vreti dumneavoastra”. Tocmai de aceea, am decis sa infiintam aceasta societate care sa va raspunda prompt tuturor cerintelor.
In acest fel, beneficiati de solutii pentru toate tipurile de hidroizolatii (hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii acoperisuri din tabla, hidroizolatii acoperisuri din tigla, etc.), impermeabilizari si umiditate, avand in acelasi timp si garantia oferita de tehnica de utilizare a produselor noastre, care foloseste un sistem eficient, rapid si curat.
Prin intermediul nostru aveti la dispozitie produse certificate conform standardelor Uniunii Europene aplicabile atat pentru hidroizolatii terase bloc sau terase circulabile, hidroizolatii acoperisuri din tabla, acoperisuri din tigla sau orice tip de suport, hidroizolatii fundatii, orice tip de hidroizolatii, reabilitari fatade, stopare aparitie mucegai si igrasie sau impermeabilizare piscine, cat si ca aditivi sau adezivi pentru materialele de constructie.
Hidroizolatii din cauciuc acrilic pe baza de apa rezistent la razele ultraviolete, schimbari de temperatura si actiuni ale factorilor externi (ploaie, vant, ninsoare, inghet/dezghet, etc.)  pentru toate tipurile de acoperisuri (tabla, azbociment, dale, gresie, membrana bituminoasa, etc.) fara a necesita decopertarea, ceea ce duce la reducerea timpului de lucru, redandu-va utilitatea spatiului si a confortului dvs. in timpul cel mai scurt.
Pentru ca sunteti importanti pentru noi, produsele si serviciile noastre vi se adreseaza tuturor, indiferent de regiunea unde va aflati!