Produse pentru constructii, hidroizolatii terase (circulabile / necirculabile), hidroizolatii acoperisuri, impermeabilizari piscine, etc.

icon-aq_block_3

CAUCIUC ACRILIC – acoperire de impermeabilizare cu cauciuc acrilic

Adeziv special adaptat pentru a rezolva probleme de aderenta intre materiale de constructii diferite, suprafete netede sau porozitate scazuta, constand dintr-o dispersie apoasa de acetat de vinil si este acrilic. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_4

HIDROPEN – Vopsea pentru piscina

Vopsea plastica, conceputa special pentru a proteja si a decora interiorul piscinelor de beton si ciment, oferind simultan o actiune impermeabila si un finisaj perfect din punct de vedere estetic. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_5

FV-M – Panza / plasa din fibra de sticla

Ochiuril de plasa din fibra de sticla pentru consolidarea aplicatiilor de cauciuc acrilic. Acesta acopera fisuri si defecte, in orice suprafata externa, grav avariata sau deteriorata. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_6

PAVISELL-A – Etansare suprafata pentru cauciuc acrilic

Produs de etansare creat special pentru tratamentul de hidroizolare pe baza de imprastieri acrilice sau acrilice stirenate, de vreme ce baza sa apoasa nu provoaca probleme de incompatibilitate chimica. Cititi mai mult AICI.

Adezivi

icon-aq_block_8

REVIM-AD – Aditiv cu actiune multipla

Aditiv cu actiune multipla, utilizat ca produs de impermeabilizare – adeziv si aditiv pentru mortar, beton, ghips si ipsos. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_9

IMPERLAN – Hidroizolatie pentru mortare

Izolant special pentru prelucrarea mortarului. Foarte eficient in zonele care sunt supuse conditiilor de umiditate ridicata si necesita o izolare impotriva infiltratiilor de umiditate produse la nivel freatic. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_10

PLASTICAN SPECIAL – Plastifiant pentru mortare

Plastificant universal, creat special pentru a obtine o manipulare mai ridicata si fluiditate in betoane si mortaruri. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_12

HORMIN-RT – Aditiv decelerator

Produs special pentru a extinde timpul de plastificare al betonului. Prelungeste timpul de executie sau de transport la lucrari. Intarzie inceperea intaririi fara a-i modifica viteza de intarire sau rezistenta finala. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_13

REVIM-TAC – Adeziv pentru imbinarea materialelor de constructii

Adeziv special utilizat cu succes pentru a rezolva problemele legate de aderenta intre diversele materiale de constructii si pe suprafetele netede sau cu porozitate redusa. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_14

HORMIN-AC – Aditiv accelerator

Accelerator de intarire. Se foloseste la betoanele armate sau la betoanele in masa, cand este necesara micsorarea timpului de intarire sau pentru a mentine acesti timpi la temperaturile joase. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_16

PAVISELL-SPORT – Etansare pavaj pentru centre sportive

Etansator pe baza de apa, special pentru tratarea solurilor pistelor sportive. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_17

PAVISELL-PARKING – Etansare pavaj pentru parcari

Substanta acrilica pe baza de apa, cu un continut ridicat de rasini, facut special pentru acoperirea, etansarea si semnalizarea parcarilor, fie acestea de ciment sau beton. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_18

PAVI-FLASH – Vopsea pentru semnalizare rutiera

Produs de acoperire acrilic de natura termoplastica cu o calitate superioara si rezistent la frecare, deteriorare, abraziune, etc., de aceea se foloseste pentru semnalizarea stradala, insulite, treceri de pietoni, si de asemenea la semnalizarea garajelor, parcarilor, salilor polivalente, etc. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_19

MV-M 104 – Microsfere din sticla (semnalizare)

Sfere de sticla de marime micronizata, potrivite pentru pentru a putea actiona ca o sarcina ideala in orice tip de vopsea. Cititi mai mult AICI.

Curatare / Protectie / Tratament suprafata

icon-aq_block_21

DESCAL – Actiune de indepartare si curatare la scara mare

Antiincrustant si curatator pentru tot felul de saruri insolubile cum ar fi Sulfatul calcic, Carbonatul calcic, hidroxidul magnezic, silicati insolubili, etc, transformandu-i in alti compusi perfect solubili in apa fara a produce spuma în timpul reactiei. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_22

PAVON – Scoate rugina de pe metalele oxidate.

Acest produs este special formulat pentru tratarea suprafetelor oxidate de fier. La aplicarea pe metalul oxidat, se produce o reactie chimica prin intermediul careia oxidul se transforma intr-un compus organic insolubil de culoare negru- albastrui, care protejeaza metalul de oxidarile ulterioare, folosind in acelasi timp ca baza ferma pentru vopsire sau alte finisaje. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_23

MINTOR – Mineralizator

Solutie anorganica micromoleculara apoasa pe baza de cuart. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_25

RETROC-MAX – apa concentrata incolora pentru suprafete umede

Produs hidrfugant cu o eficienta ridicata pentru suprafatele cu probleme cauzate de umezela. Concentratie ridicata de materiale hidrofobe cea ce face ca produsul sa aiba un randament ridicat. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_26

RUSTISAN – Tratament cu efect ud pentru podele rustice si zgura

Creaza si mentine efectul de umed pentru materialele de pavat de lut, lut ars, dale catalane, si in general ceramica cu finisare poroasa, hidratandu-le si protejandu-le impotriva umiditatii si al folosirii zilnice. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_27

REVITER-M – Tratament interior de suprafata

Tencuiala mata ideala pentru decoratiuni pentru orice tip de paramente interioare, cu aditivi de calitate superioara. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_29

REVICUR – Intarire membrana pentru beton

Produs protector de suprafata al betonului proaspat, care creaza un strat care evita evaporarea apei de intarire, asigurand astfel o hidratare si protejare temporara a betonului impotriva carbonatului si a mediului advers. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_30

RETROC-H – apa incolora pentru suprafete umede

Produs hidrofugant cu o eficienta ridicata pentru suprafatele unde nu se poate astepta uscarea. Cititi mai mult AICI.

icon-aq_block_31

RETROC-S – apa incolora pentru suprafete uscate

Preparat specific a carui functie fundamentala este aceea de a preveni si de a evita aparitia umiditatii pentru toate tipurile de suprafete, evitand asfel deteriorarile, petele, eflorescentele si toate tipurile de defecte cauzate de umiditate. Cititi mai mult AICI.