Hidroizolatii lichide profesionale (servicii de hidroizolatii la hale industriale si comerciale, hidroizolatii la acoperisuri din tabla sau tigla, hidroizolatii terase de bloc sau circulabile, hidroizolatii peste orice tip de suport, impermeabilizari piscine, etc.)

Executam lucrari de hidroizolatii in cel mai scurt timp. Facem apa sa curga pe unde vrem noi. Lasam totul uscat si curat in urma noastra.

Sectorul lucrarilor de hidroizolatii a cunoscut o evolutie remarcabila in ultima perioada, atat din punct de vedere al executiei propriu-zise, cat mai ales al materialelor utilizate si tehnologiile de aplicare specifice. Tocmai din acest motiv, Hidro Acril executa lucrari de hidroizolatie cu materiale de cea mai buna calitate ce se aplica peste orice tip de suport si sunt folosite intr-un mod eficient, rapid si curat.

icon-aq_block_3

Hidroizolatii

Pe parcursul executarii hidroizolatiei, fie ca este vorba de hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii terase circulabile sau hidroizolatii fundatii sau bai, se respecta toate fazele procesului de hidroizolatie. Se pregateste suprafata pe care se va aplica hidroizolatia reparand toate tipurile de gauri, fisuri, etc, curatandu-se de praf si gunoi.
Se aplica primul strat de impermeabilizare avandu-se in vedere ca acest strat sa penetreze toate gaurile si fisurile care exista pe suprafata. Aplicarea se face cu rola. Odata uscat primul strat, se aplica tesatura din fibra de sticla care a aderat la acesta prin aplicarea in acelasi timp a unui strat de cauciuc acrilic pur.
Pentru rezultate optime, dupa ce al doilea strat s-a uscat, se aplica inca un strat de cauciuc acrilic sau de PAVISELL-A.

Prestam lucrari de hidroizolatiii pentru acoperisuri din tigla sau tabla, executam hidroizolatii peste carton bituminos, hidroizolatii pentru terase de bloc sau circulabile, orice fel de lucrari de hidroizolatie. Deci, consultati portfoliul nostru si contactati-nepentru detalii!

icon-aq_block_4

Impermeabilizari piscine

In materie de impermeabilizari piscine, va propunem un dezincrustant de calitate superioara.
Produsul nostru HIDROPEN este o vopsea plastica, conceputa special pentru a proteja si a decora interiorul piscinelor de beton si ciment.

Suprafata, care trebuie sa fie uscata, se curata, iar daca exists resturi de vopsea, depuneri de calcar, etc, se elimina cu produsul nostru DEZINCRUSTANT DESCAL.
Daca suprafata este de beton nou, se aplica o prima mana de vopsea diluata in apa in proportie de 1:1. Dupa uscarea primului strat, se aplica o a doua mana de vopsea, de data aceasta in stare pura.
In cazul revopsirii, este suficienta aplicarea unei singure maini in stare pura.
SE FURNIZEAZA IN CULORILE ALBASTRU SI ALB.

icon-aq_block_7

Stopare aparitie igrasie, mucegai, orice umiditate

Va oferim servicii profesionale de stopare aparitie igrasie, mucegai, orice umiditate prin intermediul produselor de calitate pe caree le foloseste.

icon-aq_block_9

Tratamente materiale de constructii, semnalizari rutiere

In materie de tratamente materiale de constructii, semnalizari rutiere, va oferim produse de calitate superioara.

icon-aq_block_11

Decoratiuni interioare si reabilitari fatade

Pentru protejarea si decorarea peretilor interiori, din orice fel de local sau locuinta, HIDROACRIL SRL recomanda folosirea produsului REVITER-M.